Vilken solig helg!

Då har vi varit iväg på en rolig helg med utställning och massa trevliga människor. Vi packade bilen och husvagnen och åkte till Borås. Eftersom SWTK Väst arrangerade vår stora Rasspecial den här helgen hade jag bilen full av alla fina priser vi fått från våra sponsorer. Det hade nog inte gått få med en enda liten påse till…

När vi kom fram på fredagen hade vi köpt med oss massa goda skaldjur och vi samlades allihopa och hade en mycket trevlig kväll tillsammans.

På lördagen var det 36 hundar anmälda med domare Vogels Cindy, USA .
Vilja skötte sig exemplariskt i ringen – hon har driv och är positiv och glad. Men domaren tyckte hennes svans var för glad och öronen lite stora, vilket är helt korrekt så inget säga om det.
Doris blev 1 CHK och sedan 2BT i en stor och fantastiskt fin grupp med tikar. Domaren stannade kvar och var så positiv över kvaliteten på alla hundar som var med vilken kändes extra roligt eftersom Doris placerade sig så bra. Trots värmen så sprang hon i ringen som aldrig förr och visade upp sig fantastiskt bra.
Doris var även med i uppfödargruppen och vi var inne i stora ringen på finalerna men utan resultat!
På lördagen var vi ännu fler som dukade upp en stor buffe med massa god mat, mycket trevligt!

Söndag var det hett värre – dels rodda i ordning alla priser, checka in alla som kom till utställningen, sälja kataloger och lotter. Så roligt men även lite stressigt måste jag säga.
Det var 46 hundar anmälda och domare Jovanovic Nemanja, SERBIEN. Doris kom 5BT i en lika fin grupp tikar som dagen innan.
Uppfödargrupp och sedan även ”Gubbe med hund” där Rikard var med och knep en första plats med Doris som var på riktigt ”showhumör” och visade alla sin trix av bara farten!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Vilken solig helg!”

X